ТАРНОРУДА

ЗБРУЧ ріка єдності!

Вітаю Вас Гість • Реєстрація • Вхід • RSS
Четвер, 28.3.2024, 22:18
Головна » 2012 » Серпень » 23 » Депутат Хмельницької обласної ради Сергій Лабазюк послав журналіста на…х! + відео !
22:05
Депутат Хмельницької обласної ради Сергій Лабазюк послав журналіста на…х! + відео !
Піти на… та не займатися х…нею журналісту 33-го каналу Ігорю Мельничуку порадив депутат Хмельницької облради Сергій Лабазюк на прохання дати коментар.

- Ігор, не займайся х…нею, а то будеш пиз…ений. Йди на х... – відповідає журналісту Сергій Лабазюк, у святковій вишиванці, 23 серпня, на Дні міста у Волочиську.

Роздратування чинного депутата Хмельницької обласної ради та кандидата у народні депутати викликало прохання прокоментувати ситуацію з ремонтом автомобільної дороги Волочиськ-Зайчики на відрізку дороги Поляна -Тарноруда, яку виконує підконтрольна депутатові фірма.

- Розслідування полягало у спробі закупити матеріали, які йдуть на облаштування доріг, в – пояснює «посланий» Ігор Мельничук. – Я закупив 2 відра асфальту у комунальників міста, є відео, а також закупили 2 відра щебеню у фірми, яка підконтрольна Лабазюку і виконує роботи згідно тендеру... Підійшов до нього за коментарем…



Розмова на відео:

23 серпня 2012 року. 12:09. м. Волочиськ. Хмельницька область. В кадрі - Мельничук Ігор, журналіст ДП ДТА "33 канал". Лабазюк Сергій Петрович - депутат обласної ради, директор ПП ААграрна компанія - 2004, кандидат в депутати до ВРУ по 188 округу.

Суть питання - в ході журналістського розслідування було закуплено 2 відра щебню у фірми, яка виграла тендер та проводить поточний ремонт автомобільної дороги Волочиськ-Зайчики на відрізку дороги Поляна -Тарноруда. На прохання журналіста прокоментувати ситуацію Лабазюк Сергій Петрович сказав журналісту що не варто займатися цією Ху*нею, а то будеш Пиж*жений. Йди на х*й...

Детальніша версія розслідування. За словами журналістів, нечисті на руку підрядники розпродають будматеріали, призначені для ремонту дороги. Як заявив на відео Сергій Лабазюк, дорогу він ремонтує за власні гроші.

Джерело 20minut.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 1004 | Додав: mayherav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]