ТАРНОРУДА

ЗБРУЧ ріка єдності!

Вітаю Вас Гість • Реєстрація • Вхід • RSS
Субота, 20.4.2024, 05:02
Головна » 2012 » Серпень » 5 » Корпоративний туризм
13:04
Корпоративний туризм

Корпоративний туризм – це сучасний вид відпочинку, який стає популярним в крупних компаніях та невеликих організаціях. Цей вид туризму поєднує співробітників, які хочуть провести свята або вихідні найбільш цікаво. Керівники великих компаній у вигляді заохочення купують тури для найкращих співробітників. Цей вид туризму може бути не тільки розважальним, а й мати елементи професійного навчання та відпочинку.

Корпоративний туризм широко розвинений в компаніях, які зайняті в сфері різноманітних продажів. Зазвичай такі компанії проводять виїзні семінари по навчанню персоналу та підвищенню кваліфікації. Проведення такого семінару в неформальній обстановці, за відсутності уніформи та без обмеження часу робочого дня, є більш корисним. Для проведення таких заходів необхідно красиве та приємне місце, в якому в неформальній обстановці можна поспілкуватися із співробітниками та пізнати їх з іншого боку. Такі заходи мають значення для згуртування колективу, що потрібно для злагодженої роботи компанії.

Корпоративний туризм в Україні почав свій розвиток не так давно, але вже став досить популярним. Зазвичай, місця для проведення тренінгів або корпоративного відпочинку обираються на невеликій відстані від місця розташування компанії. Обираються бази відпочинку, розташовані на невеликій відстані від міста, що мають достатньо місця для розміщення учасників заходу.


Корпоративний туризм може включати в себе екскурсії,  змагань по стрільбі з лука, верхової їзди та багато іншого. 
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Зелений Туризм | Переглядів: 1249 | Додав: mayherav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]