ТАРНОРУДА

ЗБРУЧ ріка єдності!

Вітаю Вас Гість • Реєстрація • Вхід • RSS
П`ятниця, 26.4.2024, 08:56
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РДА і Тарноруда
16:51
ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РДА і Тарноруда
Відбулось чергове розширене засідання колегії райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Ігоря Добжанського. На засіданні розглянуто ряд питань та винесено відповідні рішення. Приємно відмітити, що перед початком колегії керівник району в присутності запрошених привітав начальника управління ветеринарної медицини Миколу Микуляка із включенням його у склад колегії.

Робота колегії розпочалась з виступу першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Коваля, який провів аналіз підготовки обєктів ЖКГ до роботи в осінньо – зимовий період 2012-2013 років, а також особливу увагу звернув на питання щодо заборгованості за спожитий газ підприємствами, установами, організаціями та населенням району. Увагу було приділено і питанню щодо благоустрою міста.

Також було заслухано директора Волочиського КПТМ «Тепловик» Михайла Білика та начальника ВКП ЖЕК Сергія Черпака які підтвердили, що проблеми дійсно існують, але запевнили керівництво району, що зроблядь все можливе для усунення даних недоліків у найкоротші терміни. Виступ керівників підприємств доповнив голова адміністрації, який спонукав шукати нові методи для збільшення ККД природнього газу, енергозбереження установ, житлових будинків, ліквідації сміттєпроводів у багатоповерхових житлових будинках та обладнання площадок для смітників з метою дотримання санітарних норм.

Не менш важливим на засіданні колегії стояло питання щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Алла Плотнікова прозвітувала про зроблену роботу в період літніх канікул. Приємно відмітити, що за такий короткий термін було зроблено великий об’єм роботи який було представлено на слайд-шоу. Прикро було чути виступи начальника районного відділу управління держтехногенбезпеки у області Петра Сибіги та заступника головного санітарного лікаря району Валерія Лисюка, які з критикою виступили з приводу підготовки закладів освіти до навчального року. Оскільки школи та дошкільні навчальні заклади не повністю забезпечені необхідними засобами пожежогасіння та автоматичними пожежними сигналізаціями. Особливу увагу освітянам потрібно приділити належному дитячому харчуванню, укомплектуванню харчоблоків та усуненню незначних недоліків.

Підсумовуючи роботу колегії голова адміністрації Ігор Добжанський впершу чергу звернув увагу на те, що Волочиський район з негативної сторони прозвучав на колегії облдержадміністрації по розрахунках за спожитий природній газ. Відповідно було дано ряд доручень керівникам організацій для усунення недоліків.

Так, як проблеми існують і в інших галузях, то керівник району знову видав ряд доручень по облаштуванню шкіл, ДНЗ, житлових будинків та прилеглих територій.

Ігор Добжанський наголосив, що з приходом осені об’єми роботи не повинні зменшуватись, оскільки, роботи ще багато. Потрібно виложити асфальтну дорогу до села Зайчики і Тарноруда із залученням місцевого матеріалу. Забезпечити автобусами навчальні заклади задля довезення дітей до школи. При підготовці до зими потрібно утеплити приміщення за допомогою заміни вікон та дверей для більшого енергозбереження.
Категорія: Новини | Переглядів: 715 | Додав: mayherav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]