ТАРНОРУДА

ЗБРУЧ ріка єдності!

Вітаю Вас Гість • Реєстрація • Вхід • RSS
П`ятниця, 19.4.2024, 18:26
Головна » 2012 » Липень » 22 » "Відпочинок в селі" Тарноруда як різновид Зеленого Туризму
15:03
"Відпочинок в селі" Тарноруда як різновид Зеленого Туризму
Виділяючи відпочинок в селі, як окремий вид туризму, можна передбачити, що багато хто віднесеться до цього з нерозумінням,
оскільки для одних це звичний спосіб життя зі всіма перевагами і недоліками, а для інших – зовсім незвичайний спосіб відпочинку.

Але незмінним залишається той факт, що останнім часом відпочинок в селі набуває популярності з кожним днем і знаходить все більше шанувальників і цінителів такого різновиду відпочинку. Пояснення цьому дуже просте: однотипний відпочинок, до якого ми так звиклися, з часом перестає приносити бажане задоволення, а стандартною поїздкою до моря, нехай навіть до Середземного, або в гори вже нікого не здивувати. Починає набридати по хвилинах розписаний розпорядок дня в санаторії або готелі, і народжується бажання чогось незвичайного, і неординарного. Саме тому такий незвичайний і в той же час простий вид туризму, як відпочинок в селі, досяг такої популярності, розвиваючись за принципом «все геніальне просто» або «все геніальне поруч, головне помітити це».

Відпочинок в селі якоюсь мірою можна порівняти з екзотичним туризмом, оскільки для людей, які народилися і все життя живуть в місті, сільські умови життя можуть здатися нічим іншим як екзотикою, тоді як місцеві жителі не уявляють собі іншого життя.

Відпочинок в селі – це помірно спокійний ритм життя, невідомий для багатьох і зберігаючий безліч сюрпризів; це харчування, засноване на свіжих овочах, фруктах, ягодах, які були посаджені і вирощені своїми руками на екологічно чистій землі; це щоденні пікніки і душевні бесіди біля багаття в компанії близьких Вам людей.
Відпочинок в селі - це зовсім інший світ, який повертає нас в минулий час. Відпочиваючи в селі, на якийсь час доведеться змінити зручну ванну на літній душ, звичний звук будильника на спів півнів.

Але ж в цьому-то і є вся краса відпочинку в селі!
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Зелений Туризм | Переглядів: 803 | Додав: mayherav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]